BAKGRUND  

Idyllien & Idyllienhoppet är grundat av oss - Catrin & Richard Kylberg med döttrar. Vår yngsta dotter Leia gick bort i cancer efter flera års kamp mot sjukdomen och vi har genom dessa erfarenheter lärt oss att det är en hel familj drabbas, inte bara den som blir sjuk. Vi vet också hur det är att leva i en "sjukhusbubbla" under längre tider medan livet rullar på som vanligt där utanför och vilka påfrestningar detta innebär för en hel familj.

Vi startade vårt butikskoncept Idyllien som ett positivt familjeprojekt under en tid då vi ännu levde i skuggan av vår dotters sjukdom. Det var så viktigt att fortsätta göra spännande, nya saker tillsammans med våra barn. Nu finns inte Leia hos oss längre, men Idyllien gjorde en stor skillnad för vår familj som en kreativ plattform vi kunde samlas kring när det var som svårast. Därför har vi bestämt oss för att Idyllien ska användas som ett verktyg för att samla in pengar till olika projekt med målet att göra sjukhusvistelsen lite bättre för familjer med svårt sjuka barn. Det innebär också att vi som grundare av bolaget aldrig tar ut någon egen vinst ur bolaget, utan målet med Idylliens verksamhet är att skapa större och större överskott som vi kan föra över till Idyllienhoppets projekt på sjukhusen. Vi välkomnar självklart också samarbeten med andra företag och privatpersoner som kan bidra till att skapa ännu större värden till Idyllienhoppet. Tillsammans kan vi göra mer!

Idyllienhoppet bär inga kostnader, utan allt som samlas in används oavkortat till våra stödprojekt.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA OM VÅRT AKTUELLA PROJEKT!

Idyllien & Idyllienhoppet är grundat av oss - Catrin & Richard Kylberg med döttrar. 

ABOUT US, ENGLISH: http://www.idyllienhoppet.org/english

Stöd oss

Hjälp oss mot vårt mål att göra tiden för sjukhusfamiljer lite bättre genom att Swisha valfritt belopp till vårt klientmedelskonto!

Företag?

Vill ditt företag vara med och stötta oss?