Idyllien & våra butiker - "vi säljer bra saker för att göra bra saker"

Vår första butik öppnade i Visby (år 2010), i samma hus som familjen har sitt andra hem. Vår vackra butik och unika produkter gjorde oss snabbt till ett besöksmål för både turister och gotlänningar. Nu säljer vi helt för välgörenhet!

Våra produkter är inspirerade av det liv vi själva lever på Gotland. Hos oss hittar du doftprodukter för hemmet och kroppen inspirerade av ön samt underbara vävda badtextilier, inredning, accessoarer och presenter. De flesta produkter har vi tagit fram själva och de finns bara att köpa hos oss. Vi kryddar även sortimentet med noga utvalda skatter från våra resor till när och fjärran och väljer då främst handgjorda och småskaligt producerade föremål. Framförallt säljer vi bara det vi själva älskar! 

Våra kunder är våra vänner. Det har vi haft som tanke från starten och refererar oftast till våra kunder som våra ”Idyllienvänner”. Med detta synsätt, i kombination med vårt högkvalitativa sortiment av klokt producerade och fint designade varor har vi vunnit våra kunders förtroende och lojalitet. Idyllien har nämligen en mycket hög frekvens av återkommande kunder och mycket få returer av varor. Båda dessa markörer är viktiga för Idylliens varumärke och företagskultur. Vi har som varumärke blivit kända för kvalité, prisvärda produkter och personlighet.

Idyllien har en fysisk butik: Visby (sommarsäsong) samt webbshop. (www.idyllien.se). Vi är även aktiva på Facebook och Instagram. Vi blir förstås jätteglada om ni följer oss!